LEGO Super Mario 71397 - Luigiho sídlo – Poltergust – rozšiřující set

Obohaťte svůj svět Lego Super Mario o zábavný lov duchů v Luigiho sídle s rozšiřujícím setem Poltergust.
EAN: 5702017155173
Kód 1: 2271397
Kód 2: 71397LEG
21,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Obohaťte svůj svět Lego Super Mario o zábavný lov duchů v Luigiho sídle s rozšiřujícím setem Poltergust. V této stavebnici pro děti od 6 let najdete zařízení Poltergust pro Lego Luigiho (figurka není součástí balení) s normálním nástavcem nebo speciálním doplňkem Strobulb. A můžete se těšit také na startovací destičku a laboratorní přístroj, ze kterého získáte mince. Stiskněte tlačítko, aktivujte Poltergust a porazte figurku protivníka Gold Ghosta. Nechybí ani výstavní podstavec. V setu naleznete také startovací destičku, která pouští různou hudbu na pozadí, laboratorní stůl se sestavitelnými jedy a protijedy a box s nářadím. (Poznámka: pro interaktivní hraní je vyžadován startovací set 71387LEG nebo 71360LEG.)

  • V základním provedení měří model přes 6 cm na výšku, 24 cm na šířku a 19 cm do hloubky a lze jej kombinovat s dalšími sety z řady Luigiho sídlo

  • Počet kostek: 179

Ve stavebnici se můžete těšit také na figurku Lego profesora E. Gadda, sestavitelné jedy a protijedy a box s nářadím. Návod na stavění a inspiraci na zábavné a kreativní způsoby hraní a stavění pak najdete v aplikaci Lego Super Mario. Sběratelské stavebnice z řady Luigiho sídlo nabízí herní zážitky, v nichž budete s Lego Luigim řešit zábavné hlavolamy. Tato dobrodružství si ještě více užijete, když při sbírání mincí budete hrát společně s rodinou.

Aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, kreativní inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, takže jsou kompatibilní a vždy pevně drží. Kostky a dílky Lego testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním nor­mám.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 179
Věk: Od 6 let
Načítám