LEGO Super Mario 71396 - Bowser Jr. a Clown Car – rozšiřující set

Uhánějte do akce s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Bowser Jr. a Clown Car pro děti od 6 let.
EAN: 5702017154084
Kód 1: 2271396
Kód 2: 71396LEG
219 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Uhánějte do akce s rozšiřujícím setem Lego Super Mario Bowser Jr. a Clown Car pro děti od 6 let. Děti díky němu obohatí svůj startovací set o sestavitelný model vozítka Junior Clown Car a figurku Lego Bob-omba.

Umístěte Lego Maria a/nebo Lego Luigiho (figurky nejsou součástí) do Junior Clown Car a zaleťte si pro extra porci digitálních mincí. (Poznámka: Pro interaktivní hraní je potřeba startovací set 71360LEG nebo 71387LEG.) 

  • Model vozítka z kostek – Clown Car Bowsera Jr. měří přes 4 cm na výšku, 5 cm na délku a 10 cm na šířku a lze jej zkombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet kostek: 84

Sběratelské stavebnice Lego Super Mario skvěle poslouží jako dárek pro děti, které jdou s dobou. Startovací sety, rozšiřující sety a speciální oblečky fanouškům umožňují rozšiřovat, přestavovat a upravovat své jedinečné herní úrovně, ve kterých budou sbírat mince a užívat si spoustu legrace.

Doprovodná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy a spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce LEGO.com/devi­cecheck.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 84
Věk: Od 6 let
Načítám