LEGO Technic 42127 - Batman – Batmobil

Fanoušci superhrdinů si nepochybně užijí strhující výzvu v podobě repliky kultovního BATMOBILU od Lego Technic. Vysoce propracovaný model inspirovaný nejnovější verzí BATMOBILU z filmu THE BATMAN.
EAN: 5702016912630
Kód 1: 2242127
Kód 2: 42127LEG
2 199 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci superhrdinů si nepochybně užijí strhující výzvu v podobě repliky kultovního BATMOBILU od Lego Technic. Vysoce propracovaný model inspirovaný nejnovější verzí BATMOBILU z filmu THE BATMAN, který bude do kin uveden v roce 2022, potěší realistickým designem a spoustou nadupaných funkcí. Tento autentický model představuje věrnou repliku Lego Technic BATMOBILU z filmu, který vstoupí do kin v roce 2022.

Sledujte, jak se auto rozsvítí. Součástí jsou 2 světelné kostky, které vdechnou BATMOBILU život. Červené světlo ozařuje průsvitný motor, zatímco žlutá kostka mřížku chladiče v přední části. Mezi cool funkce patří přední řízení, diferenciál na zadních kolech, pohyblivé písty, otáčející se plamen, a k tomu navíc otevírací dveře a kapota. Děti a dospělí se zálibou v autech superhrdinů jistě rádi vzdají hold svému oblíbenému vozu. Prozkoumejte všechny funkce, jimiž se tento nadupaný model jen hemží, a pak jej umístěte na výstavku, aby každý mohl obdivovat jeho autentický vzhled.

  • Model měří přes 11 cm na výšku (včetně volantu a plamenu v horní části), 45 cm na délku (včetně plamenu v zadní části) a 17 cm na šířku

  • Počet dílků: 1360

Řada Lego Technic přináší pokročilé modely pro fanoušky, kteří se cítí na náročnější stavitelskou výzvu.

Kostky Lego Technic splňují ty nejpřísnější standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Dílky Lego Technic vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 28 x 12 x 5 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 1360
Věk: Od 10 let
Načítám