LEGO Marvel 76205 - Souboj s Gargantem

Zmocněte se stavebnice Souboj s Gargantem od Lego Marvel předtím, než na vás zelený démon ukrývající se uvnitř vztáhne svá chapadla!
EAN: 5702017184500
Kód 1: 2276205
Kód 2: 76205LEG
635 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zmocněte se stavebnice Souboj s Gargantem od Lego Marvel předtím, než na vás zelený démon ukrývající se uvnitř vztáhne svá chapadla! Monstrózní zábava na motivy filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness studia Marvel pro děti od 8 let. Když parta superhrdinů studia Marvel narazí na masivní, rozzuřenou, jednookou příšeru s dlouhými zelenými chapadly, může se stát cokoli.

Všestranná sada obsahuje 3 populární minifigurky od Lego Marvel: doktora Strange s odnímatelnou kápí, Wonga a Americu Chavezovou. Jednooká zelená příšera zaujme dlouhými kloubovými končetinami, které dětem umožňují její polohování pro maximální efekt. Až budou akční bitvy pro daný den u konce, bude se nestvůra s chapadly skvěle vyjímat na výstavce v pokojíčku.

  • Sada měří přes 12 cm na výšku, 31 cm na šířku a 26 cm do hloubky

  • Počet kostek: 264

Model lze pro ještě větší porci zábavy kombinovat s dalšími stavebnicemi Lego Marvel. Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují. Všechny stavebnice Lego Marvel přinášejí malým superhrdinům neomezené možnosti kreativního hraní .

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19,1 x 6 x 26,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 264
Věk: Od 8 let
Načítám