LEGO Star Wars 75321 - Mikrostíhačka Razor Crest

Rychle sestavitelný model mikrostíhačky od Lego Star Wars. Se stavebnicí Mikrostíhačka Razor Crest ze seriálu Star Wars: The Mandalorian se malé děti mohou vydat na vlastní mise, na kterých jistě využijí i 2 vystřelovače.
EAN: 5702017155470
Kód 1: 2275321
Kód 2: 75321LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Rychle sestavitelný model mikrostíhačky od Lego Star Wars. Se stavebnicí Mikrostíhačka Razor Crest ze seriálu Star Wars: The Mandalorian se malé děti mohou vydat na vlastní mise, na kterých jistě využijí i 2 vystřelovače. Součástí je minifigurka Lego Mandaloriana – Minifigurka Lego Mandaloriana je vybavena 2 outfity ze seriálu Star Wars: The Mandalorian a blasterovou pistolí a jetpackem pro kreativní dobrodružství. Tento sestavitelný model lze kombinovat s ostatními mikrostíhačkami od Lego Star Wars pro ještě více možností akčního hraní. 

  • Mikrostíhačka měří přes 3 cm na výšku, 9 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet kostek: 98

Součástí je srozumitelný, ilustrovaný návod, takže se do stavění bitevní lodi ze seriálu Star Wars: The Mandalorian mohou s patřičným sebevědomím pustit i začátečníci. Sady od Lego Star Wars umožňují kreativním dětem i dospělým fanouškům přehrávat si scény ze ságy Star Wars, vymýšlet si vlastní dobrodružství a vystavovat si modely.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní oborové standardy kvality, díky čemuž umožňují konzistentní a pevné spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 98
Věk: Od 6 let
Načítám