LEGO Star Wars 75320 - Bitevní balíček snowtrooperů

Umožněte mladým fanouškům budovat si vlastní ozbrojené síly s balíčkem Snowtrooper Battle Pack a znovu si vytvořit vzrušující scény ze Star Wars: Impérium vrací úder. 
EAN: 5702017155067
Kód 1: 2275320
Kód 2: 75320LEG
419 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Umožněte mladým fanouškům budovat si vlastní ozbrojené síly s balíčkem Snowtrooper Battle Pack a znovu si vytvořit vzrušující scény ze Star Wars: Impérium vrací úder. Sada obsahuje 4 Lego minifigurky: průzkumník a 3 sněžní vojáci se 2 blasterovými děly, blasterovou puškou a blasterovou pistolí imperiální speederové kolo, funkční těžký opakovací blaster E-Netz a sněhový příkop se zásobou munice. Mini modely na Hothu: imperiální speeder bike (který lze kombinovat i s AT-AT ze sady 75313LEG), funkční těžký opakovač E-Netz a sněhový příkop se zásobou munice. Snow Troopers doplňují stávající sbírky a nabízejí nové způsoby hraní s dalšími sadami Lego Star Wars. Sada Lego Star Wars Snowtrooper Battle Pack umožňuje mladým fanouškům vybudovat si sílu a znovu vytvořit vzrušující scény ze Star Wars: Impérium vrací úder. 

  • Speeder Bike je 3 cm vysoký, 12 cm dlouhý a 3 cm široký

  • Počet kostek: 105

Pokyny krok za krokem jsou součástí sady. Ale určitě se podívejte na digitální návody na stavění v aplikaci Lego Building Instructions. Funkce pro zvětšování a otáčení pohledu digitálního modelu usnadňují stavbu. Již více než dvacet let, Lego Group bylo znovuvytvoření legendární Star Wars vesmírných lodí, místa a postavy z kostiček Lego. Nespočet modelů na stavění, hraní a vystavování inspiruje fanoušky všech věkových kategorií. Sady pro fanoušky všech věkových kategorií: Sady Lego Star Wars umožňují dětem i dospělým fanouškům znovu vytvořit legendární filmové scény, prezentovat svá vlastní dobrodružství a vystavovat velkolepé modely. 

Lego dílky splňují přísné průmyslové standardy, takže je lze pokaždé bez námahy a pevně sestavit. Lego kostky a díly procházejí všemi myslitelnými testy, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm






     
  •  
  •  
  •  
Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 105
Věk: Od 6 let
Načítám