LEGO Lego Ninjago 71762 - Kaiův ohnivý drak EVO

Dejte dětem od 6 let vše, co potřebují pro akční dobrodružství s nindži – tedy stavebnici Kaiův ohnivý drak EVO! Drak nadchne pohyblivou čelistí, hlavou, ocasem a nohama a lze jej dvakrát vylepšit, aby byl větší, pevnější a rychlejší.
EAN: 5702017117249
Kód 1: 2271762
Kód 2: 71762LEG
23,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Dejte dětem od 6 let vše, co potřebují pro akční dobrodružství s nindži – tedy stavebnici Kaiův ohnivý drak EVO! Drak nadchne pohyblivou čelistí, hlavou, ocasem a nohama a lze jej dvakrát vylepšit, aby byl větší, pevnější a rychlejší. Se stavebnicí Kaiův ohnivý drak EVO od Lego Ninjago si děti mohou přehrávat nindžovské příběhy. Draka lze vylepšit zlatým brněním tak, aby byl dvakrát větší, silnější a rychlejší. Nindžovská stavebnice obsahuje Kaie s mečem, hroznýšího ničitele s vystřelovacím dronem a kobřího mechanika s jetpackem a zbraní vystřelující řetěz. Model draka zaujme pohyblivou hlavou, ocasem, čelistí, nohama a sedlem, do něhož děti mohou posadit Kaie a zúčastnit se tak vzdušných střetů s hadími bojovníky. Až děti dokončí mise a porazí hady, dostanou za odměnu banner odvahy, kterým se mohou pochlubit na drakovi. Hledejte bannery v dalších 7 sadách od Ninjago, včetně stavebnic Jayův bouřlivý drak EVO (2271760), Zaneův turbo robot EVO (2271761) a Lloydův závoďák EVO (2271763).

  • Model draka měří přes 32 cm na délku, takže má ideální velikost na to, aby si s ním děti mohly hrát kdekoli

  • Počet kostek: 204

Stavebnice od Lego Ninjago děti přimějí zapojit fantazii a vykročit do jiného světa, v němž spojí síly s nindži a postaví se společně padouchům.

Kostky Lego jsou už více než šest desetiletí vyráběny tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 204
Věk: Od 6 let
Načítám