LEGO Ninjago 71761 - Zaneův turbo robot EVO

Uveďte fanoušky nindžů do akčního světa Lego Ninjago se stavebnicí Zaneův turbo robot EVO, která je určena dětem od 6 let.
EAN: 5702017117263
Kód 1: 2271761
Kód 2: 71761LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Uveďte fanoušky nindžů do akčního světa Lego Ninjago se stavebnicí Zaneův turbo robot EVO, která je určena dětem od 6 let. Vysoce propracovaný model pohyblivého robota lze vylepšit tak, aby byl ještě větší a silnější. Jeho výzbroj zahrnuje parádní meč a rotující hvězdu. Tato nindžovská sada obsahuje Zanea s vylepšením v podobě meče a brnění, a k tomu navíc hadího válečníka známého jako kobří mechanik, který je vyzbrojený blasterovou pistolí. Propracovaný model robota nadchne pohyblivými končetinami, velkou otáčející se zbraní ve tvaru hvězdy a kokpitem, do něhož mohou děti posadit Zanea a poslat ho do boje proti hadímu válečníkovi. Až děti dokončí mise a porazí hada, dostanou za odměnu banner utajení, kterým se mohou pochlubit na tyči na robotov. Hledejte bannery v dalších 7 sadách od Ninjago, včetně stavebnic Jayův bouřlivý drak EVO, Kaiův ohnivý drak EVO a Lloydův závoďák EVO.

  • Robot měří přes 12 cm na výšku

  • Počet kostek: 95

Sady od Lego Ninjago děti zvednou od obrazovek a umožní jim utéct do tajemného světa, kde se mohou utkat se silami zla.

Kostky Lego jsou už více než šest desetiletí vyráběny tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 95
Věk: Od 6 let
Načítám