LEGO Lego Ninjago 71757 - Lloydův nindžovský robot

Stavebnice Lloydův nindžovský robot je ideální pro děti od 4 let, které chtějí rozvíjet stavitelské dovednosti.
EAN: 5702017151618
Kód 1: 2271757
Kód 2: 71757LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lloydův nindžovský robot je ideální pro děti od 4 let, které chtějí rozvíjet stavitelské dovednosti. Obsahuje pohyblivého robota s kokpitem pro nindži, 2 velké meče a 2 minifigurky. Děti od 4 let najdou v sadě Lloydův nindžovský robot od Lwgo Ninjago vše, co potřebují. Součástí je Lloyd s mečem a hroznýší ničitel s dlouhým kopím. Fanoušci seriálu Ninjago si tak mohou přehrávat zábavné střety. Děti si mohou s tímto pohyblivým robotem přehrávat akční nindžovská dobrodružství. Nechybí ani začátečnická kostka, aby hraní nestálo nic v cestě.

  • Lloydův nindžovský robot měří přes 11 cm na výšku

  • Počet kostek: 57

Jednoduchý obrázkový návod děti provede stavěním bez zádrhelů krok za krokem. Stavebnice z edice 4+ představují skvělý způsob, jak se děti mohou seznámit se stavěním z kostek – a samozřejmě se může přidat i zbytek rodiny⁠. Bezplatná aplikace s návody na stavění Lego dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu na chytrém telefonu nebo tabletu.

Kostky Lego jsou už více než šest desetiletí vyráběny tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Nindžovské schopnosti nejsou zapotřebí. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozmjěry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 57
Věk: Od 4 let
Načítám