LEGO City 60343 - Přeprava záchranářského vrtulníku

Stavebnice Přeprava záchranářského vrtulníku od Lego City téměř překypuje inspirací a možnostmi tvůrčího hraní. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017161150
Kód 1: 2260343
Kód 2: 60343LEG
635 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Přeprava záchranářského vrtulníku od Lego City téměř překypuje inspirací a možnostmi tvůrčího hraní. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení modelu kloubového náklaďáku s plochou korbou a záchranářského vrtulníku, a k tomu navíc minifigurky řidiče a pilota. Náklaďák zaujme dlouhým kloubovým přívěsem s plochou korbou a vyklápěcími výstražnými světly. Záchranářský vrtulník zase potěší funkčními vrtulemi a úložným prostorem na nosítka. Zábavné modely pro děti, které milují kreativní hraní. Mezi doplňky Lego v této sadě najdete vysílačku a nosítka. 

Samozřejmostí je tištěný a digitální návod na stavění. Díky bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a vizualizovat hotový model ze všech úhlů. Skvělá vozidla Lego City přinášejí realisticky propracované modely a zábavné postavy, které dětem pomáhají získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové životní dovednosti prostřednictvím otevřeného, kreativního hraní.

  • Vozidlo (s naloženým vrtulníkem) měří přes 11 cm na výšku, 39 cm na délku a 8 cm na šířku

  • Počet kostek: 215

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 35 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 215
Věk: Od 5 let
Načítám