LEGO City 60325 - Náklaďák s míchačkou na beton

Zábava na stavbě s modelem Náklaďák s míchačkou na beton od Lego City bude stavění ještě zábavnější. Inspirativní sada je určena dětem od 4 let a nabízí víc než jen beton. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017161556
Kód 1: 2260325
Kód 2: 60325LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zábava na stavbě s modelem Náklaďák s míchačkou na beton od Lego City bude stavění ještě zábavnější. Inspirativní sada je určena dětem od 4 let a nabízí víc než jen beton. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení náklaďáku s míchačkou na beton od Lego City, a k tomu navíc kolečko, sbíječku, dopravní značku a 2 minifigurky dělníků. Náklaďák s míchačkou na beton nadchne otáčející se míchačkou, z jejíhož vyklápěcího nástavce na lití v zadní části vycházejí dílky představující beton – přesně jako ve skutečnosti.

  • Po sestavení měří náklaďák s míchačkou na beton přes 9 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 85

Tato sada pro děti od 4 let obsahuje začátečnickou kostku Lego, obrázkový návod na stavění a digitální pokyny, které jsou k dispozici ve speciální aplikaci Lego. Samozřejmostí je interaktivní návod na stavění. Díky bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Skvělá vozidla Lego City dětem pomáhají získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové životní dovednosti s pomocí realistických modelů a zábavných postav, které inspirují k otevřenému kreativnímu hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 4 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 85
Věk: Od 4 let
Načítám