LEGO City 60323 - Kaskadérské letadlo

Kreativita vám dává křídla. Se stavebnicí Akrobatické letadlo od Lego City se děti mohou vznést vysoko do oblak. Parádní úvod do řady Skvělá vozidla Lego City. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017116921
Kód 1: 2260323
Kód 2: 60323LEG
209 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kreativita vám dává křídla. Se stavebnicí Akrobatické letadlo od Lego City se děti mohou vznést vysoko do oblak. Parádní úvod do řady Skvělá vozidla Lego City. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení akrobatického letadla s přistávacími kolečky, nastavitelnými ocasními klapkami a zadním přídavným motorem, a k tomu navíc minifigurka pilota. Zábavný model letadla. Děti mohou do otevíracího kokpitu posadit minifigurku pilota a poté ohromit davy akrobatickými kousky. Dobře přenosný a skladný model. Sada se obejde bez baterií. Tento model akrobatického letadla je poháněn pouze dětskou představivostí.

  • Po sestavení měří akrobatické letadlo od Lego City přes 8 cm na výšku, 16 cm na délku a 16 cm na šířku

  • Počet kostek: 59

Samozřejmostí je tištěný a digitální návod na stavění. Díky bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Skvělá vozidla Lego City dětem pomáhají získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové životní dovednosti s pomocí realistických modelů a zábavných postav, které inspirují k otevřenému nápaditému hraní.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou dílky konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hran. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy. 

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 15 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 59
Věk: Od 5 let
Načítám