LEGO City 60320 - Hasičská stanice

Uveďte děti do akčního světa s vícemodelovou sadou Hasičská stanice od Lego City, která potěší 2 postavami ze seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017161518
Kód 1: 2260320
Kód 2: 60320LEG
1 289 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uveďte děti do akčního světa s vícemodelovou sadou Hasičská stanice od Lego City, která potěší 2 postavami ze seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení 3patrové požární stanice, auta a vrtulníku, dále 5 minifigurek, figurka psa a kočky a Lego Křižovatka umožňující propojení s ostatními stavebnicemi Lego City. Děti mohou z hasičského vrtulníku vystřelovat dílky v podobě vody a z hasičského auta vodní šipky. Doplňky pro minifigurku Lego. Součástí jsou 4 helmy a vysílačka, sekera, hrnek, krabice s pizzou a hasicí přístroj.

  • Třípatrový model hasičské stanice, včetně garáže, recepce a základny a řídicí místnosti, měří přes 30 cm na výšku, 34 cm na šířku a 32 cm do hloubky

  • Počet kostek: 540

Tištěný a digitální návod na stavění. Díky bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a vizualizovat hotové modely ze všech úhlů. Stavebnice Lego City jsou navrženy tak, aby u dětí tvůrčím způsobem podporovaly rozvoj fyzických dovedností a budování sebevědomí.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 10 x 36 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 540
Věk: Od 6 let
Načítám