LEGO City 60319 - Hasiči a policejní honička

Otevřete dětem bránu do světa akčního hraní se stavebnicí Hasiči a policejní honička od Lego City, která obsahuje také postavu ze seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? 
EAN: 5702017161037
Kód 1: 2260319
Kód 2: 60319LEG
619 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem bránu do světa akčního hraní se stavebnicí Hasiči a policejní honička od Lego City, která obsahuje také postavu ze seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? Těšit se lze na hasičský pick-up s dronem, policejní motorku, auto zlodějů, scénu s hořícím semaforem, figurku kočky a 3 minifigurky, včetně Boba z Lego City TV. Děti mohou z dronu vystřelovat dílky Lego v podobě vody, aktivovat funkci svržení semaforu a zvedat a sklápět plameny v místě požáru. Mezi doplňky najdete rybu, pouta, 2 vysílačky, 3 dílky představující bankovky a pytel zlodějky.

  • Hasičský pick-up s naloženým dronem měří přes 6 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 295

Samozřejmostí je tištěný a digitální návod na stavění. Díky bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a vizualizovat hotový model ze všech úhlů. Stavebnice Lego City jsou navrženy tak, aby tvůrčím způsobem podporovaly rozvoj fyzických dovedností a budování sebevědomí.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 295
Věk: Od 5 let
Načítám