LEGO City 60315 - Mobilní velitelský vůz policie

Policejní sada na motivy seriálu z prostředí Lego City. Sada Mobilní velitelský vůz policie od Lego City je doslova nabitá inspirací. Určeno dětem a fanouškům seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici?
EAN: 5702017161907
Kód 1: 2260315
Kód 2: 60315LEG
929 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Policejní sada na motivy seriálu z prostředí Lego City. Sada Mobilní velitelský vůz policie od Lego City je doslova nabitá inspirací. Určeno dětem a fanouškům seriálu Lego City Dobrodružství. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují k sestavení policejního pick-upu, přívěsu s celou, dronu, čtyřkolky a traktoru s přívěsem, a k tomu navíc 4 minifigurky, včetně 3 postav z Lego City. Děti mohou vystřelovat dílky v podobě rozbitých vajíček z přívěsu traktoru, aktivovat funkci úniku z vězení a řídit čtyřkolku nakláněním do všech směrů. Samozřejmostí jsou doplňky pro minifigurku Lego. Tato policejní sada nabízí celou řadu zábavných doplňků pro kreativní hraní, včetně dálkového ovládání dronu, pout a dílků v podobě vajíček.

  • Po sestavení měří policejní pick-up přes 6 cm na výšku, 16 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 436

Chybět nesmí interaktivní digitální návod na stavění. Díky aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety si děti mohou přibližovat, otáčet a prohlížet model ze všech úhlů. Děti mohou hravým způsobem získávat sebevědomí a rozvíjet klíčové dovednosti pro život.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Kostky a dílky Lego splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 436
Věk: Od 6 let
Načítám