LEGO City 60312 - Policejní auto

Posuňte kreativní hraní na vyšší úroveň se stavebnicí Policejní auto od Lego City. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení policejního auta s místem pro minifigurku policejního strážníka za volantem.
EAN: 5702017161884
Kód 1: 2260312
Kód 2: 60312LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Posuňte kreativní hraní na vyšší úroveň se stavebnicí Policejní auto od Lego City. Co se ukrývá v krabici? Vše, co děti potřebují pro sestavení policejního auta s místem pro minifigurku policejního strážníka za volantem. Děti budou mít možnost seznámit se s policejním autem již při jeho sestavování. Poté budou moct posadit policejního strážníka za volant a vydat se na dobrodružství při chytání zlodějů. Ideální na hraní na doma i na cestách. Nechybí ani doplňky pro minifigurku Lego. Tento model policejního vozu je doplněn o baterku a policejní čepici, bez níž se minifigurka policejního strážníka jen stěží obejde. 

  • Po sestavení měří policejní auto přes 4 cm na výšku, 11 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 94

Sada obsahuje tištěný obrázkový návod na stavění a digitální pokyny, které jsou k dispozici ve speciální aplikaci Lego. Stavebnice od Lego City obsahují budovy, vozidla a postavy podněcující ke kreativnímu přehrávání realistických scénářů.

Již od roku 1958 splňují všechny kostky Lego nekompromisní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 4,5 x 15 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 94
Věk: Od 5 let
Načítám