LEGO Disney Princess 43208 - Dobrodružství Jasmíny a Mulan

Darujte fandovi Disneyho stavebnici Dobrodružství Jasmíny a Mulan od Lego Disney, ve které najdou spoustu doplňků inspirujících k nápaditému hraní. Co najdete v krabici? 
EAN: 5702017154350
Kód 1: 2243208
Kód 2: 43208LEG
945 Kč cena s DPH
posledních 5 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte fandovi Disneyho stavebnici Dobrodružství Jasmíny a Mulan od Lego Disney, ve které najdou spoustu doplňků inspirujících k nápaditému hraní. Co najdete v krabici? Tato sada se 176 dílky přináší detailní model paláce se 2 party a malý chrám, a navíc také spoustu doplňků, které slibují dlouhé hodiny zábavných dobrodružství. Nechybí Disneyho Jasmína a Mulan, a navíc kůň Khan a tygr Rádža. Děti si zamilují tuto stavebnici, která čerpá inspiraci ze dvou disneyovských trháků a přináší spoustu fantastických možností.

Stavebnici lze zkombinovat s dalšími sadami Disney (prodávány zvlášť) nebo si s ní děti mohou hrát samostatně. 

  • Palác měří přes 17 cm na výšku, 22 cm na šířku a 8 cm do hloubky

  • Počet kostek: 176

Aplikace s návody na stavění Lego dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují. Díky nezaměnitelným modelům a detailním minipanenkám tato stavebnice na motivy pohádek s princeznami od Disneyho podnítí kreativní hraní a pomůže rozvíjet důležité dovednosti.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 176
Věk: Od 5 let
Načítám