LEGO Disney Ledové království 43198 - Anna a zámecké nádvoří

Stavebnice Anna a zámecké nádvoří od Lego Disney přináší bezpočet herních možností. Je vytvořena na míru dětem od 5 let a nabízí model nádvoří s obloukem a fontánou, minipanenku a figurku Lego mloka.
EAN: 5702017154282
Kód 1: 2243198
Kód 2: 43198LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Anna a zámecké nádvoří od Lego Disney přináší bezpočet herních možností. Je vytvořena na míru dětem od 5 let a nabízí model nádvoří s obloukem a fontánou, minipanenku a figurku Lego mloka. Jedinečné „diamantové“ šaty lze pak připojit ke spodní části fontány, a vytvořit tak krabičku pro minipanenku. Udělejte fanouškům Disneyho Ledového království 2 radost neočekávaným dárkem v podobě stavebnice Lego Disney Anna a zámecké nádvoří.

Zábava začíná stavěním a nebude brát konce. Tato stavebnice obsahuje sestavitelnou fontánu a „diamantové“ šaty, které lze proměnit v krabičku na minipanenku. Nechybí princezna Anna od Disneyho a figurka Lego mloka Bruniho. Stavebnici lze zkombinovat s dalšími sadami Disney (prodávány zvlášť) nebo si s ní děti mohou hrát samostatně.

  • Model nádvoří s fontánou měří přes 14 cm na výšku, 14 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet kostek: 74

V aplikaci Lego s návody na stavění je pak k nalezení interaktivní digitální průvodce, který dětem pomůže vizualizovat model s pomocí intuitivních nástrojů. Aplikace s návody na stavění Lego dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují. Děti a fanoušci mohou posbírat všech pět princezen s diamantovými šaty z této sběratelské řady stavebnic Lego Disney. Díky detailnímu modelu nádvoří a minipanence tato stavebnice na motivy Ledového království 2 od Disneyho podnítí kreativní hraní a pomůže rozvíjet důležité dovednosti.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 14 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království
Počet dílků stavebnice: 74
Věk: Od 5 let
Načítám