LEGO Technic 42134 - Monster Jam Megalodon 2v1

Objevte autentickou repliku populárního vozu, kterou vám přináší stavebnice Monster Jam Megalodon od Lego Technic. Natahovací vůz je určený dětem od 7 let.
EAN: 5702017154916
Kód 1: 2242134
Kód 2: 42134LEG
419 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Objevte autentickou repliku populárního vozu, kterou vám přináší stavebnice Monster Jam Megalodon od Lego Technic. Natahovací vůz je určený dětem od 7 let. Díky věrnému grafickému a barevnému zpracování a spoustě detailů bude pořád co objevovat. Natahovací pohon nabídne vzrušující herní zážitky, až se děti budou prohánět po závodní dráze a předvádět super triky. Když monster truck jede, pohybují se i jeho ploutve. Realistické žraločí zuby a velké pneumatiky podtrhují realistický vzhled a zabaví děti na dlouhé hodiny. Nejprve monster truck natáhněte a přesvědčte se o jeho rychlosti a poté se blýskněte úchvatnými triky

Až bude čas na novou výzvu, lze tento model 2v1 přestavět na závoďák v podobě luscy. Tento závodní vůz inspirovaný mýtickým mořským tvorem v sobě kombinuje prvky žraloka a chobotnice, což dává vzniknout strašlivému vzhledu. Natahovací pohon je zárukou vysoké rychlosti. Zábava nebude brát konce, protože děti mohou vůz přestavět na závoďák v podobě luscy inspirovaný další mořskou příšerou.

Tato replika Lego Technic se stejně jako opravdový vůz Monster Jam Megalodon vyznačuje nepřehlédnutelnými žraločími zuby a ploutvemi, které se pohybují, když se vozidlo rozjede. Děti si žraločí vůz Monster Jam Megalodon mohou dozdobit samolepkami a dotvořit jeho vzhled podle svých představ.

  • Vůz Megalodon měří přes 13 cm na výšku, 24 cm na délku a 13 cm na šířku

  • Počet dílků: 260

Modely vozidel z řady Lego Technic vypadají a fungují stejně jako jejich skutečné protějšky, proto představují zábavný úvod do světa techniky a mechaniky pro všechny mladé fanoušky Lego.

Kostky Lego Technic splňují striktní standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Kostky Lego Technic jsou testovány, aby splňovaly ty nejpřísnější globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 14 x 9 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 260
Věk: Od 7 let
Načítám