LEGO DOTS 41948 - Stojánek na tužky – Roztomilý banán

Potěšte příznivce ručních prací praktickou sadou Stojánek na tužky – Roztomilý banán od Lego Dots, která nabízí neomezené kreativní možnosti.
EAN: 5702017155715
Kód 1: 2241948
Kód 2: 41948LEG
399 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Potěšte příznivce ručních prací praktickou sadou Stojánek na tužky – Roztomilý banán od Lego Dots, která nabízí neomezené kreativní možnosti. Model pro děti od 6 let lze díky přiložené brožurce s pokyny sestavit raz dva. Žlutý stojánek na tužky ve tvaru banánu je možné dozdobit celou řadou barevných dílků. Sada umožňuje snadné a intuitivní navrhování a pomůže dětem prozkoumat a vyjádřit vlastní osobnost. Ideální pro každodenní hraní. Sada DOTS doplňky – 6. série (prodává se samostatně) obsahuje další zdobítka, takže zábava nebude brát konce!

Tato jedinečná, přizpůsobitelná sada nadchne všechny malé kutily. Praktický stojánek na tužky a spousta barevných dílků udělají radost každému dítěti.

  • Stojánek na tužky měří přes 12 cm na výšku a 14 cm do šířky i do hloubky, takže nabízí dostatek prostoru pro vyjádření dětské kreativity a jedinečného stylu

  • Počet dílků: 438

Díky srozumitelnému návodu na stavění a inspirativním tipům na obalu a v přiložené brožurce nebude o nápady nouze, takže zábavě nestojí nic v cestě. Tato dekorativní sada od Lego DOTS nabízí vlastní úložný box, takže usnadňuje úklid. Otevírá dětem bránu do světa kreativity, kde mohou zábavným způsobem rozvíjet vynalézavost a získávat rovnováhu. Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků. 

Řada DOTS děti uvede do zábavného světa stavebnic LEGO, kde mohou naplno projevit svou kreativitu. S tímto stojánkem na tužky není nic nemožné – a totéž platí i pro všechny ostatní stavebnice DOTS (prodávají se samostatně). Jediným omezením je zde dětská fantazie. Podobně jako ostatní produkty z řady DOTS poslouží tato dekorace jako kreativní každodenní nebo narozeninový dárek pro děti, které si zaslouží odměnu.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 22,5 x 5 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 438
Věk: Od 6 let
Načítám