LEGO DOTS 41944 - Sladké koťátko – Náramek & ozdoba na tašku

Probuďte v dětech kreativitu hravou stavebnicí Sladké koťátko – Náramek & ozdoba na tašku od Lego DOTS. Sada je určená dětem od 6 let a nabízí flexibilní náramek a visačku na tašku s kroužkem pro zavěšení.
EAN: 5702017156125
Kód 1: 2241944
Kód 2: 41944LEG
325 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Probuďte v dětech kreativitu hravou stavebnicí Sladké koťátko – Náramek & ozdoba na tašku od Lego DOTS. Sada je určená dětem od 6 let a nabízí flexibilní náramek a visačku na tašku s kroužkem pro zavěšení. Nechybí spousta pastelových, zářivých a duhových dílků pro dozdobení. Model lze kdykoli jednoduše a intuitivně zkrášlit. Navrhujte, noste, sdílejte!

Nastavitelný pásek v pastelově žluté barvě, bílou visačku na tašku a spoustu zářivých, barevných dílků. Tato tvůrčí stavebnice nabízí rychlé, nápadité a originální aktivity. Kromě toho mohou děti své výtvory rozšířit pomocí sady Lego DOTS doplňky – 6. série (prodává se samostatně). Tuto jedinečnou stavebnici s rozsáhlými možnostmi přizpůsobení si jistě zamilují všichni milovníci ručních prací.

  • Náramek měří přes 19 cm na délku a visačka na tašku má plochu více než 3 cm čtvereční

  • Počet kostek: 188

Oba prvky nabízejí značný prostor pro dětskou kreativitu a dotvoření vlastního stylu doma i na cestách. Co malí návrháři vytvoří? Díky inspirativním tipům na obalu a v přiložené brožurce a spoustě barevných zdobítek s motivy sladkostí a vírů se lze do zdobení pustit ihned. Připravený náramek je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou vynalézavost.

Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 10 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 188
Věk: Od 6 let
Načítám