LEGO DOTS 41943 - Náramek s ozdobami – Gamer

Máte doma dítě, které zbožňuje videohry nebo ruční práce? Stavebnice Náramek s ozdobami – Gamer od Lego DOTS uspokojí obě tyto potřeby najednou! 
EAN: 5702017156118
Kód 1: 2241943
Kód 2: 41943LEG
149 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Máte doma dítě, které zbožňuje videohry nebo ruční práce? Stavebnice Náramek s ozdobami – Gamer od Lego DOTS uspokojí obě tyto potřeby najednou! Tato kreativní sada určená pro děti od 6 let zaujme nastavitelným flexibilním náramkem v černé barvě, který hravě obepne větší i menší zápěstí. Dále nechybí 36 dílků, včetně speciálních zdobítek na motivy videoher, ale ani podstavce a ozdoby v podobě blesků. Stavitelský proces je jednoduchý a intuitivní, takže si děti mohou snadno navrhnout vlastní náramek a zcela jej přizpůsobit svému outfitu nebo náladě. S inspirativními tipy na obalu bude vytváření vzorů hračka. K dispozici jsou dílky v modrozelené, magentové a neonové barvě. Nechybí ani charakteristické ozdoby v podobě blesků.

Robustní náramek, barevné dílky a ozdoby poslouží jako speciální dárek nebo narozeninové překvapení.

  • Náramek měří přes 19 cm na délku

  • Počet dílků: 37 + 1 náramek

Tato sada od Lego Dots otevírá brány do světa kreativity. Připravený náramek je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou vynalézavost. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé sady. S tímto náramkem inspirovaným retro videohrami, ale i se všemi ostatními sadami od LEGO DOTS (prodávanými samostatně) není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 24 x 0,7 x 9,3 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 37
Věk: Od 6 let
Načítám