LEGO Friends 41703 - Dům přátelství na stromě

Velká zábava pro malé stavitele – Dům přátelství na stromě dětem umožní dát průchod jejich kreativitě, když se spolu s ostatními kamarády Lego Friends pustí do výroby produktů a peníze z jejich prodeje dají na charitu.
EAN: 5702017152745
Kód 1: 2241703
Kód 2: 41703LEG
1 689 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Velká zábava pro malé stavitele – Dům přátelství na stromě dětem umožní dát průchod jejich kreativitě, když se spolu s ostatními kamarády Lego Friends pustí do výroby produktů a peníze z jejich prodeje dají na charitu. Děti si při hře vyzkouší, jak zábavné je pomáhat druhým. Nesčetné jemné detaily v této sadě umožňují dětem hrát si obzvláště nápaditě. Děti mohou získat med z úlu, postavit krmítko pro ptáčky se svěrákem, otáčením větrníku dostat výtah nahoru nebo si hrát na skluzavce a houpačce. Dům přátelství na stromě umožňuje ekologicky uvědomělým dětem věnovat se vlastním zájmům a vyrábět zboží pro charitativní účely s týmem Lego Friends. Sada obsahuje 5 postaviček Lego Friends, včetně hracích figurek Mii a River s vyměnitelnými tvářemi a také zajíčka, nákladního kola, včelího úlu a svěráku. děti se mohou věnovat svým zájmům, žít svou kreativitu, stavět ptačí budky nebo relaxovat v domku na stromě. V domě je kancelář, kuchyň, ložnice a obývací pokoj. výtah může jet nahoru pomocí větrné turbíny. Pokud otočíte zábradlí, přátelé mohou vylézt nahoru. Vaše dítě může také nechat figurky klouzat po skluzavce nebo je posouvat na skluzavce. 

Skryté funkce lze také objevit. Na oslavu 10. výročí Lego Friends obsahuje tato sada QR kód, který odhalí skryté poklady z předchozích sad Heartlake City. Díky digitálním návodům je stavění ještě zábavnější. Funkce dostupné v aplikaci Lego Building Instructions ukazují chlapcům a dívkám, jak bude jejich domeček na stromě vypadat, když budou stavět. V Heartlake City vaše dítě zjistí, že nejlepší čas tráví s kamarády. 

  • Tato rozsáhlá sada Lego Friends je 30 cm vysoká, 30 cm široká a 13 cm hluboká a obohatí každý dětský pokoj jako velkolepý barevný nádech. 

  • Počet kostek: 1114

Aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a dívat se na digitální model při jeho stavění.

Oblíbené hračky Lego splňují přísné normy kvality v tomto odvětví, takže je lze poskládat do robustních modelů. Lego prvky jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 48 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1114
Věk: Od 8 let
Načítám