LEGO Friends 41701 - Pouliční trh s jídlem

Kreativní dárek, který je oslavou jídla z celého světa – Malí gurmáni se jistě rádi seznámí s mezinárodní nabídkou potravin v sadě Pouliční trh s jídlem od Lego Friends.
EAN: 5702017117386
Kód 1: 2241701
Kód 2: 41701LEG
43,42 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Kreativní dárek, který je oslavou jídla z celého světa – Malí gurmáni se jistě rádi seznámí s mezinárodní nabídkou potravin v sadě Pouliční trh s jídlem od Lego Friends. Zváni jsou samozřejmě i jejich kamarádi. Stavebnice tvořená 592 dílky obsahuje tři minipanenky, včetně Emy z Lego Friends, a dále nechybí food truck s tacos, džusový bar, sushi stánek, jídelní oblast, cedule s kaktusem a figurka koťátka. Minipanenky mají vyměnitelné hlavy s různými výrazy, takže si děti mohou užít spoustu zábavy při domýšlení, co si postavy o různých potravinách myslí. Model vozu je otevírací pro snadný přístup. Stavebnice obsahuje nepřeberné množství doplňků – Mísa s ramenem a vajíčkem na vrchu, sushi, hůlky, vidlička, misky s dipy, ovoce, chilli a guacamolový dip dodají dětským hrám nádech realističnosti.

  • Food truck měří přes 11 cm na výšku a 16 cm na délku

  • Počet kostek: 592

Součástí jsou interaktivní pokyny Instructions PLUS dostupné v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego, kde si děti během sestavování mohou své modely digitálně přibližovat, otáčet a vizualizovat. Uveďte děti do barevného světa stavebnic Lego Friends, kde se mohou věnovat své vášni a poznávat nové kultury z pohodlí pokojíčku.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego striktní oborové normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Populární stavebnice Lego procházejí náročnými testy, aby splňovaly neúprosné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 592
Věk: Od 6 let
Načítám