LEGO Friends 41695 - Veterinární klinika

Nechte děti od 4 let prožít jejich lásku ke zvířatům a péči o zraněnou kočku s 2patrovou veterinární klinice z této herní sady Lego Friends.
EAN: 5702017115160
Kód 1: 2241695
Kód 2: 41695LEG
419 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nechte děti od 4 let prožít jejich lásku ke zvířatům a péči o zraněnou kočku s 2patrovou veterinární klinice z této herní sady Lego Friends. V barevné budově je rentgen, ošetřovací stanice a škrabadlo. Horní patro lze odstranit a získat tak přístup k funkcím v přízemí. Kromě pokladny je zde i přístrojová skříň s veterinárním vybavením. Čtyři hračky ke sbírání umožňují dospělým a dětem společně prozkoumávat kreativní Lego svět. Roztrhněte sáček, aby si vaše dítě mohlo hned hrát. Každá taška obsahuje kameny pro figurku, roztomilé zvířátko a mini model. Sada obsahuje hrdinku Lego Friends Miu a další figurku a také kočku, želvu a králíka. Postavy a veterinární vybavení udrží děti ve hře po mnoho hodin. Hravá zábava na 2 podlažích: děti si mohou přivést svého mazlíčka na vyšetření nebo se nechat nechat zhotovit rentgenem v roli veterináře. Nahoře je stanice péče o srst s koupelnou a tělocvičnou.

Hračkovou veterinární kliniku doprovázejí srozumitelné obrázkové návody, takže modely mohou postavit i děti, které se teprve učí číst. Seznamte své dítě s herními sadami Lego Friends, díky nimž mohou děti objevovat své zájmy – samozřejmě vždy se skvělými přáteli po boku. Barevná hračka veterinární klinika: Veterinární klinika Lego Friends umožňuje dětem od 4 let prožívat lásku ke zvířatům a rozvíjet stavitelské dovednosti. 

  • Sada je 16 cm vysoká a 13 cm široká 

  • Počet kostek: 111

Snadno sestavitelné modely: Lego 4+ sady obsahují startovací komponenty a jednoduché obrázkové návody, aby děti, které se teprve učí číst, mohly rychle stavět. Hračku lze zkombinovat s Lego Friends Vozidlo na záchranu zvířat (41694LEG) a nabídnout tak ještě více herních možností a vytvořit herní svět, ve kterém přátelé spolupracují na pomoci zvířatům. 

Lego hračky splňují nejvyšší průmyslové standardy od roku 1958, takže jsou jednotné a vzájemně kompatibilní a lze je pokaždé pevně sestavit a znovu snadno oddělit. Lego kostky a díly jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že tento kreativní dárek splňuje přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 111
Věk: Od 4 let
Načítám