LEGO Creator 31129 - Majestátní tygr

Vášniví milovníci zvířat od 9 let vám rádi představí vzrušující příběhy se sadou Lego Creator 3v1 Majestátní tygr. Sada obsahuje tygra vyrobeného z Lego kostek, který dokáže měnit výraz tváře a hýbat všemi končetinami, hlavou a ocasem.
EAN: 5702017151854
Kód 1: 2231129
Kód 2: 31129LEG
41,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vášniví milovníci zvířat od 9 let vám rádi představí vzrušující příběhy se sadou Lego Creator 3v1 Majestátní tygr. Sada obsahuje tygra vyrobeného z Lego kostek, který dokáže měnit výraz tváře a hýbat všemi končetinami, hlavou a ocasem. Tato fantastická sada 3v1 nabízí vašemu dítěti alespoň tři různé zážitky ze stavění a hraní. Nejprve si můžete postavit pohyblivého tygra s červeným ptákem a poté přeměnit dva modely na červenou pandu s bambusem a bonsají nebo koi s pohyblivými ploutvemi a lekníny. I vaše dítě může popustit uzdu své fantazii a vytvořit si úplně jiné zvířátko.

Nespočet herních možností: Vaše dítě může vyprávět super vzrušující příběhy a například poslat tygra na lov kořisti, nechat pandu červenou lézt po stromech nebo jít plavat s koi. Zábavné pohyblivé modely: tygr může pohybovat tělem, hlavou, tlamou, ocasem, nohama a rameny. Hlava, ocas, nohy, nohy a uši pandy červené jsou také pohyblivé, stejně jako tělo a ploutve koi. Součástí je také menší model společníka pro všechna 3 zvířata, například červeného ptáka a pozadí džungle pro tygra nebo strom bonsaje a bambus pro pandu červenou. A koi plave mezi lekníny. 

  • Majestátní tygr je 14 cm vysoký, 33 cm dlouhý a 7 cm široký

  • Počet kostek: 755

Interaktivní návody na stavění této stavebnice nabízejí ještě více zábavy při stavění. Tyto digitální pokyny jsou k dispozici v bezplatné aplikaci Lego Building Instructions pro chytré telefony a tablety. Funkce pro zvětšení a otočení pohledu virtuálního modelu umožňují vašemu dítěti podívat se na model, když je sestaven.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 755
Věk: Od 9 let
Načítám