LEGO Minecraft 21183 - Výcvikové středisko

Stavebnice Výcvikové středisko od Lego Minecraft nabízí velký, propracovaný a velmi všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti od 8 let, které se rády věnují kreativnímu stavění a rozvíjejí při svých hrách fantazii.
EAN: 5702017156613
Kód 1: 2221183
Kód 2: 21183LEG
1 435 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Výcvikové středisko od Lego Minecraft nabízí velký, propracovaný a velmi všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti od 8 let, které se rády věnují kreativnímu stavění a rozvíjejí při svých hrách fantazii. Potěšte děti pozoruhodným stavitelským projektem v podobě působivé sady od Lego Minecraft, která zároveň nabízí strhující herní zážitek a poslouží jako poutavý model na výstavce. Nahořese nachází dojo, kde žijí a trénují bojovníci ze světa Minecraft. Dole najdete kovárnu v jeskyni s kovadlinou, pecí, stojanem na brnění a dalšími prvky, aby si děti mohly vyrábět a opravovat zbraně. Obě úrovně spojují padací dveře ovládané speciální kostkou pod stromem. Tato mimořádná stavebnice nepostrádá vůbec nic – díky hrozivému kostlivci nechybí ani akční bitvy. A až se hráčům model okouká, mohou obě úrovně oddělit a přestavět je na něco úplně jiného. 

  • Model měří přes 24 cm na výšku, 24 cm na šířku a 15 cm do hloubky

  • Počet dílků: 534

Pro ještě více zábavy ji lze přestavovat a kombinovat s ostatními sadami. Minecraft v reálném světě – Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego.

Lego kostky splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 534
Věk: Od 8 let
Načítám