LEGO Minecraft 21181 - Králičí ranč

Příznivci hry Minecraft a milovníci králíků od 8 let jistě ocení nekonečné možnosti kreativního hraní, které nabízí stavebnice Králičí ranč od Lego Minecraft.
EAN: 5702017156606
Kód 1: 2221181
Kód 2: 21181LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Příznivci hry Minecraft a milovníci králíků od 8 let jistě ocení nekonečné možnosti kreativního hraní, které nabízí stavebnice Králičí ranč od Lego Minecraft. Děti mají možnost postavit si obří ranč připomínající králíka, kde se budou starat o své zvířecí kamarády z říše Minecraft. Díky otevřené zadní straně a odnímatelné střeše lze snadno uspořádat nábytek a hrát si ve vnitřním prostoru. Venku už čekají dva králíci na mrkvičku vypěstovanou na přilehlé farmě. Páka v zadní části přiměje králíky hopkat. Nedaleká jeskyně slouží jako úkryt pro kultovního protivníka ze světa Minecraft – zombie. Děti se před ní musí ubránit mečem, aby se mohly vrátit zpět ke svým králíkům. Tato vysoce flexibilní sada inspiruje k neomezenému kreativnímu hraní a přináší dětem pořádnou porci vzrušení z vesmíru Minecraft. Součástí jsou populární postavy ze světa Minecraft: krotitel, králík, králíček a zombie. Nechybí však ani celá řada zábavných funkcí a úžasných doplňků.

  • Sada měří přes 12 cm na výšku, 22 cm na šířku a 12 cm do hloubky. Navíc ji můžete neustále přestavovat a kombinovat s dalšími sadami pro neomezené kreativní hraní.

  • Počet kostek: 340

Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego. 

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 340
Věk: Od 8 let
Načítám