LEGO Minecraft 21180 - Bitva se strážci

Stavebnice Bitva se strážci od Lego Minecraft vezme hráče ve věku od 8 let na podvodní dobrodružství plné známých postav a funkcí z vysoce populární hry.
EAN: 5702017156590
Kód 1: 2221180
Kód 2: 21180LEG
18,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Bitva se strážci od Lego Minecraft vezme hráče ve věku od 8 let na podvodní dobrodružství plné známých postav a funkcí z vysoce populární hry. Děti se mohou pustit do akční výzvy pod hladinou moře ve světě Minecraft. Nejprve budou muset vybudovat monument v korálovém útesu. Dále na ně čeká ukrytý poklad, ale také 2 kultovní mobové z prostředí Minecraft: strážce a starší strážce, kteří jsou odhodlaní je zastavit. Děti se proto musí vyzbrojit trojzubcem a přizvat na pomoc 3 spřátelené axolotly, kteří zlé moby odeženou, aby mise mohla pokračovat. Dalším zdrojem nebezpečí je pružinový vystřelovač, který dokáže odpálit laserovou střelu mávnutím ocasu většího ze strážců. Kromě sestavitelného korálového útesu a pomníku obsahuje sada také legendární postavy Minecraft: potápěč, svítící chobotnice, stráž, skvělý strážce a 3 axolotlové.Tato dobrodružná stavebnice Lego nabízí příznivcům hry Minecraft neomezené možnosti. 

  • Kreativní sada měří přes 12 cm na výšku, 12 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 255

Minecraft v reálném světě – Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego.

Lego kostky splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 4,6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 255
Věk: Od 8 let
Načítám