LEGO Minecraft 21177 - Útok Creepera

Stavebnice Útok Creepera od Lego  Minecraft nadchne spoustou postav, doplňků a funkcí ze světa Minecraft. 
EAN: 5702017156538
Kód 1: 2221177
Kód 2: 21177LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Útok Creepera od Lego  Minecraft nadchne spoustou postav, doplňků a funkcí ze světa Minecraft. Tato kompaktní sada na motivy klasického dobrodružství ze světa Minecraft děti spolehlivě zabaví na dlouhou dobu. Steve, jeden z hrdinů hry, se ocitne ve společnosti prasátka, kuřátka a výbušného Creepera. Nejprve se děti mohou vyřádit při zpracování železné rudy na speciálním pracovním stole. Pak mají možnost postarat se o zvířátka a o úrodu cukrové třtiny a vyzdobit si scénu vlčím mákem. Poté se budou muset chopit meče a utkat se s obávaným výbušným Creeperem. Souboj vrcholí detonací aktivovanou speciální kostkou, která vyhodí výbušného Creepera do povětří. Až se děti akce pro daný den nasytí, mohou si zábavnou sadu vystavit v pokojíčku.

  • Tato kompaktní sada měřící přes 3 cm na výšku, 9 cm na šířku a 9 cm do hloubky v sobě ukrývá netušený herní potenciál

  • Počet dílků: 72

Minecraft v reálném světě – Stavebnice řady Lego Minecraft přinášejí fanouškům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru. Součástí jsou postavy, scény a funkce tvořené pestrým mixem kostek a dílků Lego.

Kostky Lego splňují striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 4,6 x 14 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 72
Věk: Od 7 let
Načítám