LEGO Architecture 21057 - Singapur

Stavitelský projekt pro dospělé! Tento model z řady panoramatických stavebnic Lego Architecture vám připomene některé ikonické budovy Singapuru ve stylu kostek Lego.
EAN: 5702017152332
Kód 1: 2221057
Kód 2: 21057LEG
1 290 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavitelský projekt pro dospělé! Tento model z řady panoramatických stavebnic Lego Architecture vám připomene některé ikonické budovy Singapuru ve stylu kostek Lego. Zátoka Marina Bay Sands, centrum OCBC, mrakodrap One Raffles Place, tržiště Lau Pa Sat (známé též jako Telok Ayer), hotel The Fullerton Hotel Singapore a park Supertree Grove v zahradě Gardens by the Bay. Přidejte dílky Lego znázorňující řeku Singapur a stromy a objevte stavitelské techniky, jak můžete budovy připevňovat k podložce v různých úhlech.

Připomeňte si atmosféru „lvího města“ s tímto propracovaným modelem singapurského panoramatu. Ponořte se do stavitelského projektu na jehož konci na vás čeká zátoka Marina Bay Sands, centrum OCBC, výšková budova One Raffles Place, trh s jídlem Lau Pa Sat, zahrada Gardens by the Bay a mnohem víc. Spojte mrakodrapy, kouzelné staré budovy na břehu řeky a zeleň do úchvatného výstavního modelu, který nikdo nepřehlédne.

Udělejte radost sami sobě nebo tuto kreativní stavebnici darujte podobně naladěným přátelům, kteří Singapur již navštívili nebo o jeho návštěvě zatím pouze sní, případně milovníkům cestování, historie nebo architektury.

  • Sestavitelný model panoramatu velkoměsta měří přes 16 cm na výšku, 28 cm na šířku a 9 cm do hloubky, takže si jej směle můžete vystavit doma i v kanceláři

  • Počet kostek: 827

Tato sběratelská sada vás vezme na kreativní stavitelskou cestu, na jejímž konci budete odpočatí, osvěžení a obohacení o nové zkušenosti.

Součástí je knížečka s ilustrovanými pokyny a s informacemi o Singapuru a zdroji inspirace pro tento model. Sběratelské sady Lego pro dospělé! Suvenýr v podobě modelu Singapur od Lego Architecture je součástí kolekce prémiových stavebnic pro dospělé, jako jste vy, kteří se rádi věnují kreativním koníčkům.

Dílky Lego splňují přísné oborové standardy, takže zaručují pevné a bezpečné spojování v robustních modelech. Kostky a dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 12 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 827
Věk: Od 18 let
Načítám