LEGO DUPLO 10960 - Disney Princess: Kráska na plese

Malé děti si se stavebnicí Kráska na plese od Lego Duplo Disney mohou připomenout magické okamžiky z filmu Kráska a zvíře studia Disney. 
EAN: 5702017153117
Kód 1: 2210960
Kód 2: 10960LEG
405 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malé děti si se stavebnicí Kráska na plese od Lego Duplo Disney mohou připomenout magické okamžiky z filmu Kráska a zvíře studia Disney. Součástí jsou 4 figurky Lego Duplo z velmi populárního filmu studia Disney: Princezna Kráska, Lumiere, Cogsworth a Chip. Malé děti mohou nejprve princeznu Krásku obléct do zlatých šatů a poté prstem otáčet parketem tanečního sálu a sledovat, jak Krásku tančí se svými kouzelnými přáteli. Tvůrčí sada pro malé princezny a prince od 2 let pamatuje i na rodiče, kteří se mohou přidat a sdílet se svými ratolestmi významné vývojové milníky.

  • Tuto všestrannou sadu měřící přes 19 cm na výšku, 12 cm na šířku a 10 cm do hloubky lze různě přestavovat, což podněcuje k ještě nápaditějšímu hraní

  • Počet kostek: 23

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly poutavé příběhy, mnoho barev, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat velký první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují přísné standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 23
Věk: Od 2 let
Načítám