LEGO Marvel SpiderMan 10784 - Spider-Man a pavoučí základna

I superhrdinové si občas potřebují oddechnout! Pomozte malým stavitelům od 4 let vytvořit pavoučí základnu pro Spider-Mana z řady Lego Marvel Spidey And His Amazing Friends.
EAN: 5702017151670
Kód 1: 2210784
Kód 2: 10784LEG
1 129 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

I superhrdinové si občas potřebují oddechnout! Pomozte malým stavitelům od 4 let vytvořit pavoučí základnu pro Spider-Mana z řady Lego Marvel Spidey And His Amazing Friends. Děti mohou naskočit do Ghostkoptéry nebo si s partičkou zahrají basket a videohry, projedou se na skejtu, zatančí si a budou malovat obrazy. Když přijde nezvaný host, Green Goblin, Spider-Man ho může chytit do pavučiny. Sběratelská stavebnice přivádí k životu příběhy plné kamarádství ze seriálu stanice Disney+.  Hvězdný tým superhrdinů – Nechybí Spider-Man, Ghost-Spider, Miles Morales, Ms. Marvel a padouch Green Goblin, a navíc Trace-E, Ghostkoptéra a Goblinovo auto 2v1. Děti mohou hrát basketbal se Spideym, zatančit si s Ghost-Spider, malovat s Milesem Moralesem a hrát videohry s Ms. Marvel. Nebo uvězní zlého Goblina v sestavitelné pavučině. Kreativní doplňky, jako jsou dýňová bomba, pizza, kytara, 2 pavučiny, štětec, paleta a balón, inspirují bezpočet zábavných příběhů.

  • Model měří přes 22 cm na výšku a 25 cm na šířku. Jedná se tedy o parádní pestrobarevný model na vystavení, který nadchne všechny kamarády milující superhrdiny 

  • Počet kostek: 155

V modelech Lego z řady 4+ najdete začátečnické kostky, které poskytují robustní základ pro další stavění. Děti, které se nemohou dočkat hraní, pak potěší, že v každém pytlíku s kostkami je jeden model a některá z postav, takže se můžou pustit do přehrávání dobrodružství ještě dřív, než dokončí celou stavebnici. Sady Lego 4+ dospělým nabízí příležitost hrát si a tvořit spolu s jejich dětmi. Jednoduchý návod pak zajistí, že stavění hravě zvládne každý.

Již od roku 1958 splňují stavebnice Lego přísné oborové testy kvality. To znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují dokonale spolehlivé spojování i rozebírání. Tato stavebnice Lego Marvel splňuje přísné globální bezpečnostní standardy, takže zajistí bezpečný herní zážitek.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Počet dílků stavebnice: 155
Věk: Od 4 let
Načítám