LEGO Marvel Spiderman 10781 - Miles Morales: SpiderMan a jeho techno tříkolka

Tato fascinující stavebnice Lego Marvel Spider-Man je to pravé, co malé superhrdiny zabaví. Model je skvělým překvapením pro malé fanoušky Spider-Mana ve věku od 4 let. 
EAN: 5702017150642
Kód 1: 2210781
Kód 2: 10781LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato fascinující stavebnice Lego Marvel Spider-Man je to pravé, co malé superhrdiny zabaví. Model je skvělým překvapením pro malé fanoušky Spider-Mana ve věku od 4 let. Hrací sada "Miles Morales: Spider-Man's Techno-rike" umožňuje dětem hrát si nápaditě kdykoli a kdekoli. Fanoušci Marvelu mohou obklíčit Milese Moralese, zlého Green Goblina, a uvěznit jeho kluzák sítí. Sada obsahuje tříkolku, kluzák s pohyblivými křídly a 2 minifigurky Lego Marvel. Green Goblin má vyměnitelnou hlavu pro změnu výrazu obličeje. Superhrdinská herní sada: děti nechají pomocníka Spider-Mana Milese Moralese pronásledovat na tříkolce kluzák Green Goblina a pak chytí padoucha červenou sítí. Sada obsahuje startovací součást, takže děti mohou okamžitě zažít vzrušující akční dobrodružství. 

Napínavá televizní akce v dětském pokoji: Vaše dítě si bude rádo přehrávat scény z televizního seriálu "Spidey a jeho super přátelé" na Disney +, aby ztvárnilo své vlastní vzrušující souboje a rozvinulo přitom tvůrčí schopnosti.

  • Sestavitelná tříkolka Lego Marvel je 5 cm vysoká a 13 cm dlouhá. Snadno se vejde do kapsy, takže váš malý superhrdina může kdykoli zachránit svět. 

  • Počet kostek: 59

Rafinované funkce v sadách Lego 4+ nabízejí chlapcům a dívkám vzrušující herní zážitek. Praktický startovací komponent slouží jako robustní základ modelu a umožňuje vašemu dítěti rychle vklouznout do role superhrdiny. Sady 4+ jsou skvělé hračky, které mohou stavět dospělí i děti společně. Dospělí, kteří ještě nestavěli modely z Lego kostek, mohou být úplně bez starostí: Tato herní sada pro superhrdiny je dodávána s obrázkovým návodem, který mohou snadno postavit i děti, které se teprve učí číst. 

Startovací komponenty v sadách 4+ umožňují dětem rychle stavět. I děti, které se teprve učí číst, mohou tuto superhrdinskou hračku snadno sestavit pomocí jednoduchého montážního návodu.

Lego dílky splňují nejvyšší průmyslové standardy již od roku 1958, takže jsou jednotné a vzájemně kompatibilní a lze je pokaždé pevně sestavit a snadno rozebrat. Vozidla a herní sady Lego Marvel Spider-Man jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 19 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 59
Věk: Od 4 let
Načítám