LEGO DC Batman 76240 - Batmobile Tumbler

Lego DC Batman - Batmobile Tumbler otestuje vaše mistrovské stavitelské dovednosti a zachytí styl jednoho z nejikoničtějších vozidel kinematografie.
EAN: 5702017100104
Kód 1: 2276240
Kód 2: 76240LEG
230,96 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Lego DC Batman - Batmobile Tumbler otestuje vaše mistrovské stavitelské dovednosti a zachytí styl jednoho z nejikoničtějších vozidel kinematografie. Ultimátní batmobil z filmové trilogie Temný rytíř Batman je Tumbler impozantním sestavitelným a výstavním batmobilem. Otevírací střecha modelu umožňuje přístup k sedadlům řidiče a spolujezdce a k přístrojové desce. Stavebnice obsahuje minifigurky Batmana a Jokera. Hotový model vypadá nejlépe na pevné základně. Toto obrněné superhrdinské vozidlo je skvělý sběratelský kousek Batman. Model si užijete ještě dlouho poté, co dokončíte kreativní stavební projekt.

Tento fantastický model na sestavení a vystavení je dokonalým stavebním projektem pro každého dospělého fanouška Batmana nebo stavitele Lego.

  • Vozidlo je 16 cm vysoké, 45 cm dlouhé a 25 cm široké

  • Počet kostek: 2049

Díky přiloženému tištěnému montážnímu návodu se můžete rovnou pustit do práce a pustit se do fascinujícího stavebního projektu. Lego sady pro dospělé poskytují naplňující zážitek ze stavění. Velkolepé modely sestavení a zobrazení uchvátí každého nadšeného stavitele. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 12 x 58 cm

 

 

 

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman, DC Batman
Počet dílků stavebnice: 2049
Věk: Od 18 let
Načítám