LEGO City 60311 - Ohnivá kaskadérská motorka

Děti si zamilují Lego City - Ohnivá kaskadérská motorka. Hrací sada obsahuje skvělou motorku se setrvačníkem pro velkolepé kaskadérské kousky a velitelku hasičů Freyu McCloud z televizního seriálu "Lego City - Adventure".
EAN: 5702017024233
Kód 1: 2260311
Kód 2: 60311LEG
175 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si zamilují Lego City - Ohnivá kaskadérská motorka. Hrací sada obsahuje skvělou motorku se setrvačníkem pro velkolepé kaskadérské kousky a velitelku hasičů Freyu McCloud z televizního seriálu "Lego City - Adventure". Vzrušující akce je zaručena! Motocykly se setrvačníky, skvělá vozidla a realistické konstrukce v sadách Lego City Stuntz umožňují dětem zažít vzrušující akci. Zábavné postavy vás zvou na hry na hrdiny, které jsou stejně nápadité jako realistické. Hrací sada obsahuje parádní kaskadérské kolo se setrvačníkem a televizní hrdinku Lego City Freyu McCloud. Sada obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě skvělé kaskadérské motorky se setrvačníkem a minifigurkou Freyi McCloud, hlavní hasičské důstojnice z televizního seriálu "Lego City - Adventure". Děti tlačí kaskadérské kolo, aby poháněly setrvačník a pak model pustily, aby mohly skočit, kaskadérské kousky a přistání. 

Zkombinuj hasičské kaskadérské kolo s dalšími kaskadérskými sadami Lego City a předváděj ještě působivější kaskadérské kousky! 

  • Ohnivá kaskadérská motorka je 3 cm vysoká, 6 cm dlouhá a 2 cm široká

  • Počet kostek: 11

Kromě snadno srozumitelných návodů na stavění jsou Instructions PLUS pro tuto stavebnici k dispozici také v bezplatné aplikaci Lego Building Instructions pro chytré telefony a tablety. Tyto interaktivní návody na stavění s funkcemi přibližování a otáčení promění děti ve skutečné stavitele Lego. Díky těmto interaktivním pokynům je stavění s Lego kostkami hračkou! Skvělá vozidla ze stavebnic Lego City kaskadérů umožňují dětem zažít vzrušující akci. Zábavné postavy vás zvou na hry na hrdiny, které jsou stejně nápadité jako realistické. 

Od roku 1958 jsou všechny Lego kostky a díly vyráběny v souladu s přísnými průmyslovými standardy kvality, takže jsou jednotné, kompatibilní a nabízejí skvělou zábavu při stavění. Stavebnice Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že každá herní sada splňuje přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 11
Věk: Od 5 let
Načítám