LEGO Marvel Spider-Man 76195 - Spider-Man a duel s dronem

Fandové superhrdinů mohou s akční stavebnicí Spider-Man a duel s dronem od Lego Marvel oslavit uvedení zbrusu nového marvelovského trháku Spider-Man: No Way Home.
EAN: 5702016913231
Kód 1: 2276195
Kód 2: 76195LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fandové superhrdinů mohou s akční stavebnicí Spider-Man a duel s dronem od Lego Marvel oslavit uvedení zbrusu nového marvelovského trháku Spider-Man: No Way Home. Okřídlený padouch a vyzbrojený dron! Ikonická křídla prohnaného Vultura jsou lákavým cílem pro Spider-Manovy pavučiny. A kdyby chtěl náhodou padouch uletět, Spider-Man má k dispozici dron se 4 rotory. Všestranná stavebnice obsahuje 2 z nejoblíbenějších postav od Marvelu a přináší bezpočet herních možností – jak ve vzduchu, tak na zemi. Pomocí dlouhé sítě mohou děti zavěsit Spider-Mana pod dron a hrát imaginativní dobrodružství na zemi i ve vzduchu. 

  • Dron je 5 cm vysoký, 23 cm dlouhý a 25 cm široký

  • Počet kostek: 198

Všechny stavebnice Lego Marvel jsou absolutně prémiové herní sady, které nabízejí nekonečné možnosti hraní pro mladé superhrdiny. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 198
Věk: Od 7 let
Načítám