LEGO Marvel Spider-Man 76185 - Spider-Man v dílně Sanctum

*Fandové marvelovského trháku Spider-Man: No Way Home budou na svou stavebnici Lego Marvel Spider-Man v dílně Sanctum velmi pyšní a mohou se s ní pochlubit kamarádům.
EAN: 5702016913026
Kód 1: 2276185
Kód 2: 76185LEG
915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fandové marvelovského trháku Spider-Man: No Way Home budou na svou stavebnici Lego Marvel Spider-Man v dílně Sanctum velmi pyšní a mohou se s ní pochlubit kamarádům. Můžete se těšit na autentické detaily, úžasné doplňky a obrovského brouka – o inspiraci k přehrávání bezpočtu nápaditých příběhů a stylizování zábavných výstavek tak nebude nouze. Akční základna Doktora Strange Sklepení mistra mystických umění je plné zábavných předmětů, které nadchnou milovníky filmů od Marvelu a zažehnou jiskru kreativity. Nechybí parádní nářadí, kola, herní ovladač, svícen, kazeťák, tajuplný svítící kámen a spousta kouzelných překvapení, která čekají, až je děti objeví. Stavebnice obsahuje 4 oblíbené minifigurky: Spider-Mana, MJ, Wonga – a Doktora Strange v plášti levitace. Sestavitelný obrovský brouk s funkčními klepety pak slibuje spoustu dalších herních možností. Široká škála doplňků, jako jsou skvělé nástroje, jízdní kola, herní ovladač, svícen, ghetto blaster a tajemně zářící kámen, umožňují dětem hrát si nápaditě. 

  • Magická dílna Doctora Strange měří přes 9 cm na výšku, 22 cm na šířku a 22 cm do hloubky a lze ji snadno kombinovat s dalšími sadami Lego Marvel

  • Počet kostek: 355

V aplikaci Lego s návody na stavění pak máte k dispozici také digitálního průvodce Instructions PLUS. Ten dětem umožní přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění, takže si vychutnají ještě větší porci zábavy. Stavebnice z řady Lego 4+ skvěle poslouží jako dárek pro všechny děti – a užije si s ní i zbytek rodiny. Dospělí mohou předávat své stavitelské dovednosti a prožívat vzácné vývojové milníky společně se začínajícími staviteli.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 22 x 8 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 355
Věk: Od 7 let
Načítám