LEGO Marvel Spider-Man 76184 - Spider-Man a Mysteriův útok dronem

Oslavte uvedení filmu Spider-Man: No Way Home od studia Marvel se stavebnicí Lego Marvel Spider-Man a Mysteriův útok dronem, která byla vytvořena na míru malým superhrdinům od 4 let.
EAN: 5702016913019
Kód 1: 2276184
Kód 2: 76184LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Oslavte uvedení filmu Spider-Man: No Way Home od studia Marvel se stavebnicí Lego Marvel Spider-Man a Mysteriův útok dronem, která byla vytvořena na míru malým superhrdinům od 4 let. Zaveďte mladé superhrdiny do světa kreativního stavění a nekonečných dobrodružství po boku 3 minifigurek Lego Marvel – Spider-Mana, Nicka Furyho a Mysteria – s parádním autem a dronem s vystřelovačem disků. Ve stavebnici najdete také speciální začátečnickou kostku, která malým stavitelům pomůže začít, a navíc jednoduchý návod, takže si tvůrčí proces užijete opravdu naplno. 

  • SUV je 4 cm vysoké, 9 cm dlouhé a 5 cm široké

  • Počet kostek: 73 

V aplikaci Lego s návody na stavění pak máte k dispozici také digitálního průvodce Instructions PLUS. Ten dětem umožní přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění, takže si vychutnají ještě větší porci zábavy. Stavebnice z řady Lego 4+ skvěle poslouží jako dárek pro všechny děti – a užije si s ní i zbytek rodiny. Dospělí mohou předávat své stavitelské dovednosti a prožívat vzácné vývojové milníky společně se začínajícími staviteli.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 73
Věk: Od 4 let
Načítám