LEGO City 60298 - Kaskadérská motorka s raketovým pohonem

Nechte děti vychutnat si napínavou akci s kaskadérskou motorkou s raketovým pohonem od Lego City. 
EAN: 5702016911596
Kód 1: 2260298
Kód 2: 60298LEG
6,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nechte děti vychutnat si napínavou akci s kaskadérskou motorkou s raketovým pohonem od Lego City. Je vybavena setrvačníkem a řídí ji slavný kaskadér ze seriálu Lego City Dobrodružství, Rocket Racer – tenhle jezdec jako by popíral gravitační zákony! Rocketové kaskadérské kolo Lego City umožňuje dětem hrát si s velkou představivostí. Stavebnice obsahuje motorku se setrvačníkem a odvážného kaskadéra Rocket Racer z televizního seriálu Lego City. Sada obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě skvělé kaskadérské motorky se setrvačníkem a odvážnou minifigurkou Rocket Racer z televizního seriálu Lego City - Adventure. Děti tlačí kaskadérské kolo, aby poháněly setrvačník, a pak pustily model, aby provedly velkolepé skoky.

  • Hotové raketové kaskadérské kolo je 3 cm vysoké, 6 cm dlouhé a 2 cm široké

  • Počet kostek: 14

Zkombinuj raketové kaskadérské kolo s dalšími hracími sadami Lego City Stuntz a předváděj ještě působivější kaskadérské kousky. Skvělý model pro děti od 5 let. K této stavebnici získáte srozumitelný návod a také digitálního průvodce Instructions PLUS, který je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego s návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S těmito interaktivními pokyny, které nabízí také nástroje přibližování a otáčení modelu, se děti co nevidět stanou opravdovými stavitelskými mistry!

Děti v záři reflektorů! Stavebnice Lego City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze skutečného života. Stavebnice Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci dobrodružství!

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 14
Věk: Od 5 let
Načítám