LEGO City 60295 - Kaskadérská aréna

Stavebnice Kaskadérská aréna od Lego City přináší motorku se setrvačníkem a spoustu doplňků k provádění vzrušujících kousků. 
EAN: 5702016912548
Kód 1: 2260295
Kód 2: 60295LEG
84,58 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Kaskadérská aréna od Lego City přináší motorku se setrvačníkem a spoustu doplňků k provádění vzrušujících kousků. Děti mohou vyslat motorku skrz ohnivý kruh, předvádět salta a triky se 2 parádními monster trucky a snadno přestavovat modely pro nová představení. Nechybí ani 6 minifigurek, včetně 3 postav z televizního seriálu Lego City. Použijte Lego City Stunt Show Arena jako kulisu pro vzrušující kaskadérské kousky. Spousta fascinujících překážek a výzev umožňuje skvělé soutěže a velkolepé výkony. Sada obsahuje vše, co děti potřebují ke stavbě mimo jiné 2 monster trucků, 2 aut se zasouvací střechou, rampy, kaskadérské kolo se setrvačníkem, stánek s párkem v rohlíku, podstavec a 6 minifigurek. 

Děti se mohou zúčastnit vzrušujících soutěží se dvěma monster trucky a kaskadérským kolem. Pro ještě více zábavy lze tato vozidla kombinovat s dalšími sadami Lego City Stuntz! Nejsou potřeba žádné baterie! Dětská fantazie a technika setrvačníku jsou v kaskadérské aréně zcela dostačující.

  • Hotový monster truck je 11 cm vysoký, 14 cm dlouhý a 9 cm široký

  • Počet kostek: 668

Motocykly se setrvačníky, skvělá vozidla a realistické konstrukce v sadách Lego City Stuntz umožňují dětem zažít vzrušující akci. Zábavné postavy vás zvou k nápaditému hraní rolí. Kombinujte herní sady z fascinujícího světa Lego City Stuntz pro ještě více zábavy!

K stavebnici kaskadérské arény získáte jednoduchý tištěný návod, a navíc také digitálního průvodce Instructions PLUS. Tento interaktivní návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego s návody pro chytré telefony a tablety a přináší nástroje pro přibližování a otáčení, takže si děti při stavění užijí ještě více zábavy! Děti v záři reflektorů! Stavebnice Lego City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání vzrušujících příběhů. Kaskadérské stavebnice z řady Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci legrace a herních možností!

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 48 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 668
Věk: Od 6 let
Načítám