LEGO City 60294 - Kaskadérský kamión

Prémiová stavebnice kaskadérského kamiónu od Lego City přináší spoustu prvků pro akční hraní, včetně motorky se setrvačníkem, se kterou můžete provádět dechberoucí skoky.
EAN: 5702016912579
Kód 1: 2260294
Kód 2: 60294LEG
51,88 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Prémiová stavebnice kaskadérského kamiónu od Lego City přináší spoustu prvků pro akční hraní, včetně motorky se setrvačníkem, se kterou můžete provádět dechberoucí skoky. Děti nastartují motorku a vyšlou ji z rampy ve snaze trefit terč nebo shodit klauna do nádrže. 4 minifigurky, včetně 3 postav ze seriálu Lego City Dobrodružství, pak nabídnou spoustu příležitostí k přehrávání napínavých příběhů!

  • Kamión po sestavení měří přes 16 cm na výšku, 48 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 420

Inspirativní svět Lego City Stavebnice LEGO City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze skutečného života. Stavebnice od Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci vzrušujících herních možností!!

Sada obsahuje tištěný návod a k dispozici vám bude také průvodce Instructions PLUS, který je součástí bezplatné aplikace Lego s návody pro chytrá zařízení. Tento interaktivní nástroj dětem pomůže stát se ve stavění opravdovými mistry.

Všechny dílky Lego splňují ty nejpřísnější oborové standardy, takže si můžete být jisti, že jsou kompatibilní a umožňují hladké spojování a rozebírání. Kostky a dílky Lego City splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 420
Věk: Od 6 let
Načítám