LEGO City 60293 - Kaskadérský tréninkový park

V tomto kaskadérském tréninkovém parku od Lego City si užijete spoustu dechberoucí akce na motorce se setrvačníkem.
EAN: 5702016911961
Kód 1: 2260293
Kód 2: 60293LEG
24,42 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

V tomto kaskadérském tréninkovém parku od Lego City si užijete spoustu dechberoucí akce na motorce se setrvačníkem. Děti vyšlou motorku vstříc vzrušujícím překážkám a pak snadno a rychle modely přestaví, aby mohly předvádět nové a ještě zajímavější triky. Co děti najdou v krabici? Veškeré dílky potřebné k sestavení motorky se setrvačníkem a modulárního kaskadérského parku se 2 rampami, překážkami, ohněm a klecí s pavoukem. Také nechybí minifigurka Treada Octanea ze seriálu Lego City. Děti rozjedou motorku se setrvačníkem a dají se do předvádění úžasných kousků.

  • Po sestavení měří model přes 10 cm na výšku, 30 cm na šířku a 13,5 cm do hloubky

  • Počet kostek: 170

Součástí této sady je jednoduchý tištěný návod na stavění a digitální průvodce Instructions PLUS. Tento interaktivní návod je k dispozici v rámci bezplatné aplikace Lego s návody pro chytré telefony a tablety a přináší nástroje pro přibližování a otáčení, takže si děti při stavění užijí ještě více zábavy! Stavebnice Lego City Stuntz zavedou děti do akčního světa, ve kterém na ně čekají motorky se setrvačníkem, parádní vozidla, realistické modely a zábavné postavy. Malí stavitelé tak budou mít spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze skutečného života.

Stavebnice od Lego City Stuntz můžete kombinovat pro ještě větší porci legrace a herních možností!

Všechny dílky Lego splňují ty nejpřísnější oborové standardy, takže si můžete být jisti, že jsou kompatibilní a umožňují hladké spojování a rozebírání.Kostky a dílky Lego City splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 170
Věk: Od 5 let
Načítám