LEGO Technic - Buldozer Cat D11 ovládaný aplikací

Vzdejte hold legendě stavebních strojů a sestavte si repliku největšího buldozeru značky Cat s modelem Buldozer Cat D11 ovládaný aplikací od Lego Technic.
EAN: 5702016912937
Kód 1: 2242131
Kód 2: 42131LEG
11 590 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vzdejte hold legendě stavebních strojů a sestavte si repliku největšího buldozeru značky Cat s modelem Buldozer Cat D11 ovládaný aplikací od Lego Technic. Tato rozsáhlá sada umožní dospělým vychutnat si kvalitně strávený čas a věnovat se tomu, co je skutečně baví. Stejně jako opravdový buldozer Cat se i tento model vyznačuje modulární konstrukcí. Lego fanoušci si nepochybně zamilují prvek, který je novinkou pro říjen 2021 – velký pás, který lze utahovat a povolovat. A sestavením to teprve začíná! Jelikož je model doslova nabitý autentickými prvky a funkcemi, budete mít stále co objevovat.

Převezměte kontrolu nad modelem buldozeru. Aplikace CONTROL+ vám umožní ovládat robustní stroj a objevovat jeho možnosti. K ovládání a řízení buldozeru slouží aplikace. Aplikace umožňuje realistické pohyby zvedání, spouštění a naklápění radlice nebo zvedání a spouštění rypadla a žebříku. Probádejte svět techniky Modely LEGO Technic přinášejí věrné mechanismy a pohybové funkce, které Lego stavitelům přístupným a realistickým způsobem umožňují zkoumat svět techniky.

  • Replika buldozeru Cat měří přes 26 cm na výšku, 57 cm na délku a 37 cm na šířku

  • Počet dílků: 3854

  • Na baterie: 6x AAA 'nejsou součástí balení)

Od roku 1958 splňují prvky Lego Technic přísné oborové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě spojí. Dílky Lego Technic jsou testovány a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 17 x 58 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 3854
Věk: Od 18 let
Načítám