LEGO Creator Expert 10282 - adidas Originals Superstar

Obohaťte svou sbírku tenisek o nový netradiční kousek v podobě Lego modelu adidas Originals Superstar. Tato naprosto jedinečná Lego stavebnice vám dá možnost vytvořit si z Lego dílků sběratelskou repliku ikonické tenisky.
EAN: 5702016914030
Kód 1: 2210282
Kód 2: 10282LEG
2 079 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Obohaťte svou sbírku tenisek o nový netradiční kousek v podobě Lego modelu adidas Originals Superstar. Tato naprosto jedinečná Lego stavebnice vám dá možnost vytvořit si z Lego dílků sběratelskou repliku ikonické tenisky, která na výstavce rozhodně nezůstane bez povšimnutí. Lego model se pyšní ikonickou grafikou tenisky adidas Originals Superstar, má stejný tvar špičky a samozřejmě nechybí slavné logo a 3 pruhy – přesně jako ve skutečnosti. Pravá nebo levá noha? To záleží na vás! Sada obsahuje 17 dalších prvků Lego, které ti umožní postavit si tenisku pro levou nebo pravou nohu. Tkaničky do bot a „botník“ dodávají modelu ještě větší autenticitu. Spousta autentických detailů: slavná tužinka, 3 diagonální pruhy, logo adidas na jazyku a další grafické prvky Originals Superstar. Díky tkaničkám a obalu ve vzhledu krabice od bot se tento model Lego ukazuje jako vtipná a autentická pocta originálu od společnosti Adidas.

  • Rozměry: 12 cm na výšku, 27 cm na délku a 9 cm na šířku

  • Počet dílků: 731

Se stojanem a informační tabulí si vaše sportovní obuv zaslouží čestné místo v obývacím pokoji nebo v kanceláři. Lego adidas Originals Superstar je součástí řady stavebnic pro dospělé fanoušky stavebnictví Lego, kteří oceňují úchvatný design a velkou pozornost věnovanou detailům. 

Kostky Lego jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Jsou jednotné a kompatibilní a lze je vždy pevně spojit a znovu snadno oddělit - a dělají to od roku 1958. U všech dílů Lego je bezpečnost a kvalita na prvním místě. Proto jsou přísně testovány, aby byl model stejně robustní jako atraktivní.

Rozměry kusového balení: 11 x 20 x 32 cm

 

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 731
Věk: Od 18 let
Načítám