LEGO Disney 43194 - Ledová říše divů Anny a Elsy

Podpořte sebedůvěru dětí prostřednictvím hravých dobrodružství se stavebnicí Ledová říše divů Anny a Elsy z řady Lego Disney 4+.
EAN: 5702016909654
Kód 1: 2243194
Kód 2: 43194LEG
36,35 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podpořte sebedůvěru dětí prostřednictvím hravých dobrodružství se stavebnicí Ledová říše divů Anny a Elsy z řady Lego Disney 4+. Nechybí v ní ledový zámek z disneyovského trháku Ledové království, jednoduchý ilustrovaný návod, který pomůže i dětem, které se teprve učí číst, a digitální průvodce Instructions PLUS. Když si malí stavitelé nechají pomoct aplikací s Lego návody na stavění, tvoření s fyzickými stavebnicemi jim půjde jako opravdovým mistrům! 

Tato stavebnice z řady 4+ byla navržena na míru začínajícím stavitelům a přináší doplňky a postavy, které zaručí úžasný herní zážitek. V krabici najdete sáčky, v nichž v každém jsou dílky na jeden model. Zámek je navíc vybaven kostkou pro začátečníky a velkými zdmi, takže i začátečníci jej postaví levou zadní! Děti a dospělí si budou v ledovém zámku užívat dobrodružství spolu s Annou, Elsou a Olafem od Disneyho. Stavebnice z řady 4+ přinášejí dospělým skvělou příležitost užít si stavění s dětmi, ať už jsou to zkušení Lego fanoušci, nebo teprve svět Lego kostek objevují. 

Stavebnice Ledová říše divů Anny a Elsy z řady Lego Disney 4+ je plná detailů a funkcí a seznámí děti se stavěním, zatímco si budou užívat legraci s Annou, Elsou a jejich přáteli od Disneyho. V sadě najdete ledový zámek, 3 menší modely, minipanenky Anny a Elsy od Disneyho a Lego figurky Olafa a 3 sněhuláčků. Začátečnická kostka vám pomůže se stavěním, takže zbyde více času na hraní! Fanoušci filmu Ledové království od Disneyho si zamilují doplňky, mezi kterými najdete ledovou židli, lucernu, skleněný zvon a truhlu s korunou a diamanty. Ideální volba pro přehrávaní oblíbených filmových scén nebo otevřené hraní. 

  • Ledový zámek měří přes 23 cm na výšku a 13 cm na šířku, a nabídne tak spoustu příležitostí k neomezenému hraní. Je kompatibilní se všemi Lego kostkami, takže jej děti se svými rozvíjejícími se stavitelskými dovednosti mohou neustále rozšiřovat.

  • Počet kostek: 154

Jednoduchý ilustrovaný návod je ideální pro děti, které se teprve učí číst, digitální průvodce Instructions PLUS z aplikace s Lego návody na stavění pak malým stavitelům pomůže vizualizovat si modely během stavění. Stavebnice s označením 4+ pomáhají dětem získat stavitelské sebevědomí. Kromě toho jim umožňují sdílet radost ze stavění a hraní s dospělými. 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 154
Věk: Od 4 let
Načítám