LEGO Jurassic World 76942 - Útěk baryonyxe z lodě

Se stavebnicí Útěk baryonyxe z lodě od Lego Jurský svět mohou děti přenést akci na vodní hladinu. Historicky první sada od Lego Jurský svět s modelem lodi, který se udrží na vodní hladině i s pohyblivou figurkou dinosaura baryonyxe na palubě.
EAN: 5702017079752
Kód 1: 2276942
Kód 2: 76942LEG
1 915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Útěk baryonyxe z lodě od Lego Jurský svět mohou děti přenést akci na vodní hladinu. Historicky první sada od Lego Jurský svět s modelem lodi, který se udrží na vodní hladině i s pohyblivou figurkou dinosaura baryonyxe na palubě. Loď je vybavena dinosauří klecí, otočným světlometem a kontrolní místností, kterou lze odejmout pro snadný přístup k nákladnímu prostoru. Sada dále potěší figurkami dinosauřího mláděte a 2 ryb, 4 Lego minifigurkami a spoustou doplňků, jako jsou uspávací pistole, taser, dinosauří vejce, záchranné vesty a další prvky inspirující k přehrávání příběhů.

Součástí sady je i podrobný návod, takže si dokonalý stavitelský zážitek mohou vychutnat i Lego nováčci. Akční svět dinosaurů Řada Lego Jurský svět nabízí prémiové stavebnice pro fanoušky všech věkových kategorií. Těšit se můžete na vstřikované figurky dinosaurů, minifigurky, působivé budovy a parádní vozidla jak na hraní, tak na výstavku.

  • Velký model plovoucí lodi měří přes 14 cm na výšku, 40 cm na délku a 13 cm na šířku. Jedná se o první stavebnici řady Lego Jurský svět s modely lodí!

  • Počet kostek: 308

Kreativní stavebnice řady Lego Jurský svět umožňují dětem (a dospělým fanouškům) připomenout si scény z animovaného seriálu a filmů, vymýšlet si vlastní příběhy nebo si prostě jen vystavit cool modely. Lego dílky splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojovat a vždy pevně drží. Lego kostky a dílky jsou testovány maximálním možným způsobem a splňují nejpřísnější bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 7 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 308
Věk: Od 8 let
Načítám