LEGO Jurrasic World 76941 - Hon na carnotaura

Děti se mohou těšit na dlouhé hodiny kreativní zábavy se stavebnicí Hon na carnotaura od Lego Jurský svět, která zaujme pohyblivou figurkou carnotaura a sestavitelnými modely helikoptéry a pick-upu.
EAN: 5702017079745
Kód 1: 2276941
Kód 2: 76941LEG
43,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti se mohou těšit na dlouhé hodiny kreativní zábavy se stavebnicí Hon na carnotaura od Lego Jurský svět, která zaujme pohyblivou figurkou carnotaura a sestavitelnými modely helikoptéry a pick-upu. Model helikoptéry nabízí kokpit pro minifigurku, funkční vrtuli a vystřelovač pro akční hraní. Součástí sady jsou dále 3 minifigurky populárních postav z Jurského světa, které lze posadit do auta s odnímatelnou střechou pro snadný přístup a korbou. Super dárek pro děti, které se zajímají o dinosaury.

V krabici najdete také srozumitelný, ilustrovaný návod, který malým Lego fanouškům pomůže stavět bez cizí pomoci a vychutnat si každou fázi tohoto projektu. Dinosauří akce Objevte stavebnice řady Lego Jurský svět, která má něco pro každého. Nabízí vstřikované figurky dinosaurů, populární postavy z animovaného seriálu a filmů, parádní vozidla a další prvky jak na hraní, tak na výstavku.

  • Helikoptéra měří přes 7 cm na výšku, 20 cm na délku a 6 cm na šířku. Zábavná sada s pick-upem, figurkou dinosaura a minifigurkami je vhodná pro každodenní kreativní hraní.

  • Počet kostek: 240

Stavebnice řady Lego Jurský svět umožňují jak dětem, tak dospělým fanouškům připomenout si scény z animovaných seriálů a filmů, vymýšlet si vlastní jedinečné příběhy nebo si prostě vystavovat parádní sběratelské modely. Lego dílky splňují přísné oborové standardy, díky čemuž se snadno spojují, jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží. Lego kostky a dílky jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují nejpřísnější bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 240
Věk: Od 7 let
Načítám