LEGO Harry Potter 76390 - Adventní kalendář

Speciální vánoční dárek pro fanoušky Harryho Pottera. Adventní kalendář Lego Harry Potter obsahuje 24 dárečků na každý den, takže dětem zpříjemní čekání na Vánoce.
EAN: 5702016913804
Kód 1: 2276390
Kód 2: 76390LEG
725 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Speciální vánoční dárek pro fanoušky Harryho Pottera. Adventní kalendář Lego Harry Potter obsahuje 24 dárečků na každý den, takže dětem zpříjemní čekání na Vánoce. Magické modely připomenou slavné scény z filmové ságy Harry Potter Za každými z 24 dvířek kalendáře se nachází jiný dárek. Čeká na vás 6 minifigurek – Harry Potter, Ron Weasley, Hermiona Grangerová, Draco Malfoy, Dudley Dursley a Griphook – a k tomu navíc další vzrušující předměty a kouzelné doplňky z filmů s Harry Potterem. Zatímco se pomalu blíží den D, děti mohou kombinovat jednotlivé modely a připomenout si Harryho úžasnou cestu ze Zobí ulice do Bradavic. Součástí jsou dopisy z Bradavic propadávající krbem, scéna v Gringottově bance, kde si Harry vybere zlato, dále nákup Harryho školních potřeb a také setkání se sovou Hedvikou. 

  • Dvířka číslo 24 ukrývají barevný spinner, který přináší ještě více vzrušení a zábavy v podobě deskové hry, která je na kalendáři natištěna. Barevný spinner přináší ještě více vzrušení a zábavy. Herních možností je tolik, že jejich kouzlo vydrží po celý rok! Obsahuje také 2 náhodné kouzelnické kartičky (celkem jich je 16).

  • Počet kostek: 274

Již od roku 1958 splňují všechny Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 274
Věk: Od 7 let
Načítám