LEGO Avengers 76196 - Adventní kalendář

Potěšte fanoušky studia Marvel ve věku od 7 let speciálním předvánočním dárkem ve formě adventního kalendáře Avengers od Lego Marvel.
EAN: 5702016912425
Kód 1: 2276196
Kód 2: 76196LEG
725 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte fanoušky studia Marvel ve věku od 7 let speciálním předvánočním dárkem ve formě adventního kalendáře Avengers od Lego Marvel. Kouzelný mix marvelovských dárků Všech 24 políček kalendáře ukrývá dárek na každý den, se kterými se děti mohou prostavět prosincem až k Vánocům. Nechybí 7 minifigurek – Iron Man, Spider-Man, Black Widow, Thor, Captain Marvel, Thanos a Nick Fury – ani množství vzrušujících předmětů a úžasných doplňků, které si děti zaručeně zamilují: Quinjet, Helicarrier, Spider-Manův dron, věž Avengerů a spousta dalšího. Děti si mohou zkrátit čekání na velký den stavěním, hraním s modely a vytvářením nekonečně vzrušujících superhrdinských dobrodružství.

Uvnitř speciálního vánočního kalendáře se nachází 24 dárků. Lze je snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi řady Lego Marvel. Umožněte dětem vstoupit do světa neomezeného kreativního stavění, nápaditého hraní a působivých výstavních modelů. Kreativní hraní na celý rok. Děti mohou tuto parádní kolekci menších modelů spojit se svými stavebnicemi z edice Lego Marvel a užívat si nápadité herní možnost po celý rok. 

  • Políčko s číslem 24 ukrývá fantastické překvapení (nápověda: Jde o jeden z nejmocnějších předmětů ve vesmíru!).

  • Počet kostek: 298

Již od roku 1958 splňují všechny stavebnice Lego přísné oborové standardy kvality, takže jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 298
Věk: Od 7 let
Načítám